Metsola,
Käylä, Kuusamo

Tervetuloa Metsolaan – helppoa ja huoletonta vapaa-aikaa Tiermasjärven rannalla! Metsola on 4+2 hengen hirsimökki kalaisan Tiermasjärven rannalla Pohjois-Kuusamossa.

85 m2, 4+2 hlöä, 2 makuuhuonetta

Metsola

Käylä, Kuusamo

Tervetuloa Metsolaan – helppoa ja huoletonta vapaa-aikaa Tiermasjärven rannalla!

Metsola on 4+2 hengen hirsimökki kalaisan Tiermasjärven rannalla Pohjois-Kuusamossa. Oulangan Kansallispuisto on aivan kivenheiton päässä tästä monipuolisesta lomanviettopaikasta!

Voit myös vuokrata 9 henkilön Volkswagen Caravellen mökin vuokrauksen yhteydessä.

Metsola, Kuusamo

OLOHUONE-KEITTIÖ

Oleskelutilat ja keittiö ovat avaraa tilaa, joista voit ihailla kaunista pihapiiriä ja järvimaisemaa tai nauttia takkatulen lämmöstä. Pyöreän ruokapöydän ääreen voit kattaa kuudelle hengelle maukkaita aterioita ja kesällä nauttia aamukahvit mukavasti terassilla. Olohuoneessa on 55” smart televisio ja äänentoistoon JBL-partybox. Mökki on kokonaisuudessaan yhdessä kerroksessa ja kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys.

MAKUUTILAT

Rentouttavat ja palauttavat yöunet takaavat laatusängyt ja raikkaat vuodevaatteet. Päämakuuhuoneessa on 180 cm parisänky, reilusti kaappitilaa ja 42” smart televisio. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi 80 cm vuodetta ja liukuovikaapistot tavaroiden säilytykseen. Kaksi lisävuodetta saa olohuoneen levitettävälle vuodesohvalle.

SAUNAT, KYLPYPALJU JA UIMINEN

Metsolan sisäsaunassa on Narvin Löylyvalmis-kiuas, sadevesisuihku ja tunnelmavalaistus. Tilava eteinen/pukuhuone on käytännöllinen ja saunasta pääsee mukavasti vilvoittelemaan ulkoterassille tai rentoutumaan kylpypaljuun! Puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Palju on käytettävissä ympäri vuoden. Nauti talven paukkupakkasista, tähtitaivaasta ja revontulista tai kesän yöttömistä öistä paljun lämpöisessä kylvyssä!

Erillinen rantasauna on myös savusauna! Rantasaunassa on kaksi kiuasta, perinteinen puilla lämpiävä kiuas antaa myös savusaunan tunnelmaa ja tuoksua. Varsinainen savusauna on tilattavissa erikseen lisämaksusta. Rantasaunasta voit pulahtaa kirkkaaseen, juomakelpoiseen Tiermasjärveen kesät talvet! Talvella laiturin päässä on avanto! Rantasaunalla ei ole suihkua, vesi nousee kesäisin järvestä pumpulla ja talvella kantovesi.

PIHAPIIRI

Nurmikkopihoilta löytyy kesäisin lapsille mm. iso Acon-trampoliini, tikkataulu ja pihakeinu. Piha-alue on kokonaisuudessaan aidattu, mutta porot löytävät silloin tällöin pihapiiriin järven kautta. Lemmikit ovat sallittu varausehtojen mukaisesti.

Rantasaunan yhteydessä terassilla on Jalotakan pihagrilli ja puutarhakalusteet. Kesäisin käytössä soutuvene, johon saatavilla myös perämoottori. Tiermasjärvessä on runsas kalakanta, mm. siikaa, muikkua, ahvenia.

Metsola, Kuusamo

SIJAINTI

Metsola on sijainniltaan aivan erinomainen – Oulangan Kansallispuistoon on vain 6km! Suosituimmat retkeilykohteet siis aivan lyhyen ajomatkan päässä, myös melonta ja koskiseikkailut vieressä. Rukatunturiin 25km ja Käylän kylälle 7km, jossa ruokakauppa, bensa-asema ja talvisin valaistu hiihtolatu sekä luistelukaukalo. Pieni Karhunkierros lähtöpiste 14km, Salla 66km, Kanjonin kurkkaus 40km.