Paketti­auton leasing

Pakettiauton leasing yritykselle pitkäaikaisesti. Alastalo Rent tarjoaa laajan valikoiman uusia pakettiautoja erityisesti yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä! Olipa yrityksesi iso tai pieni, me autamme sinua löytämään sopivan ajoneuvoratkaisun!

Miksi valita pakettiauton leasing?

Ota askel kohti huolettomampaa autoilua pitkäaikaisilla leasingsopimuksilla!

Pakettiauto leasingillä yritykselle

Leasingvuokraus tarjoaa yritykselle mahdollisuuden valita erikokoisia ja eri tarpeisiin soveltuvia pakettiautoja juuri silloin kun tarve ilmenee. Tämä tarkoittaa, että yritys voi helposti skaalata kuljetuskapasiteettiaan tarpeen mukaan.

Auton omistamiseen liittyy riskejä, kuten odottamattomat korjauskustannukset, arvon aleneminen ja auton tekninen vanheneminen. Yritys voi välttää nämä riskit hankkimalla leasingpakettiauton. Ajoneuvot ovat usein uudempia, jolloin odottamattomat ongelmat ovat harvinaisempia. Leasingvuokraus tarjoaa yritykselle selkeän kustannusrakenteen ja vähemmän taloudellisia riskejä pitkällä aikavälillä.

Pakettiauton leasing voi olla merkittävästi edullisempaa pitkällä aikavälillä verrattuna oman auton hankintaan, sillä et sido yrityksesi pääomaa ajoneuvokalustoon. Maksamalla leasingvuokran yrityksesi maksaa vain käytöstä eikä sitoudu autoon, jonka arvo alenee jatkuvasti.

Leasingpalvelumme avulla yrityksesi pääsee hyötymään uusimpien mallien tarjoamista edistyneistä teknologioista ja tehokkuudesta. Pidämme kalustomme ajan tasalla, jolloin yrityksesi voi aina valita ympäristöystävällisiä ja polttoainetehokkaita vaihtoehtoja.

Pakettiauton leasing

Tutustu asiakkaamme kokemuksiin pakettiauto-leasing -palvelustamme

Nurmijärven LVI Oy

Akuutti tarve pakulle

Olin käynnistänyt yrityksen liiketoiminnan, kun huomasin tarvitsevani uudenmpaa ajoneuvokalustoa. Tarvitsin nopeasti luotettavan kumppanin, joka pystyisi tarjoamaan ketterän ratkaisun ajoneuvohaasteeseen. Päädyin kokeilemaan paikallista palvelua, joka mainosti ”pakettiauton leasing” -hakusanalla.

Avulias asiakaspalvelu

Kun otin yhteyttä Alastalo Rentiin, minut otettiin vastaan ystävällisesti ja ammattimaisesti. Harri kuunteli tilanteeni ja ehdotti välittömästi ratkaisua: käytössäni olisi tilava pakettiauto jo muutaman viikon kuluttua. Se oli juuri sitä joustavuutta, jota kaipasin.

Vaivaton varaus ja selkeät ehdot

Varausprosessi oli vaivaton. Kaikki tapahtui sähköisesti, ja tarvittavat asiakirjat voitiin allekirjoittaa digitaalisesti. Vuokraehdot olivat selkeät, eikä pakettiauton leasingvuokra sisältänyt piilokuluja. Erittäin käyttäjäystävällistä!

Ensivaikutelma vuokrapakusta

Noutopäivänä saapuessani toimipisteeseen minua odotti puhdas ja uusi paku. Ajoneuvon tarkastus suoritettiin yhdessä henkilökunnan kanssa, ja he kävivät kanssani läpi kaikki olennaiset toimintatavat sekä ajoneuvon ominaisuudet. Pidin erityisesti siitä, että he ottivat huomioon meidän erityistarpeemme. Auto varusteltiin Carsportilla lisävaloilla, majakoilla ja hyllyillä.

Ei piilokuluja, ei byrokratiaa

Pakun käytön aikana olen huomannut, kuinka helppoa ja vaivatonta on liikkua paikasta toiseen. Työkaluni ja tarvikkeeni mahtuvat hyvin kyytiin, ja paku on yllättävän taloudellinen polttoaineen suhteen.

Jatkossa luotettava kumppani

Aion jatkossakin käyttää Alastalo Rentin palveluita, kun yritykselläni tulee tarvetta lisätä ajoneuvokalustoa.

Kysy lisää leasing­pakettiautoista

Tarvitsetko luotettavan ja tilavan leasingpakettiauton yrityksellesi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Jätä viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten järjestääksemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan pakettiauton.

Tarvitsetpa pientä tai isoa pakettiautoa lyhyelle tai pitkälle leasingkaudelle, meiltä löytyy pakettiauton leasingrahoitus juuri yrityksesi tarpeeseen. Ota yhteyttä – teemme leasinglaskelman toiveidesi mukaisesti ja räätälöimme siihen juuri toivomasi lisäpalvelut samalla leasinglaskulla.

Vuokraa leasingpakettiauto vuodeksi, kahdeksi tai pidemmäksi aikaa. Leasingpalvelussamme on joustavat vaihtoehdot, jotka sopivat aikatauluusi.

Leasing on huoleton tapa ajoneuvojen hankintaan. Asiakaspalvelijamme ovat valmiina varmistamaan, että saat juuri sellaisen auton käyttöösi kuin olet odottanut.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme