Porosalmi,
Ruka, Kuusamo

Porosalmi on uusi, viihtyisä ja tasokas 6+2 hengen huvila kauniilla Salmilammen alueella lähellä Rukan palveluja. Monipuolinen ja kattava varustelu takaa onnistuneen loman kaikkina vuodenaikoina!

160 m2, 6+2 hlöä, 3 makuuhuonetta

Porosalmi

Ruka, Kuusamo

Porosalmi on uusi, viihtyisä ja tasokas 6+2 hengen huvila kauniilla Salmilammen alueella lähellä Rukan palveluja.

Monipuolinen ja kattava varustelu takaa onnistuneen loman kaikkina vuodenaikoina! Valmistunut 2023.

Voit myös vuokrata 9 henkilön Volkswagen Caravellen mökin vuokrauksen yhteydessä.

Porosalmi, Ruka parveke

OLOHUONE-KEITTIÖ

Kaksikerroksisen huvilan avara ja valoisa olohuone-keittiö sijaitsee sisääntulokerroksessa. Keittiöstä ja olohuoneesta voi ihailla kaunista suomaisemaa Salmilammen suuntaan. Lisämukavuutta antaa hulppea koko huvilan levyinen lasitettu terassi, johon on mukava mennä kesäisin aamukahville ja seurata lintujen ja elämien puuhia. Porot vierailevat pihapiirissä kesäisin päivittäin.

MAKUUTILAT

Levolliset ja palauttavat yöunet takaa laadukkaat sängyt ja raikkaat vuodevaatteet. Kolme makuuhuonetta sijaitsee huvilan yläkerrassa, joissa jokaisessa on tilavat liukuovikaapistot. Kahdessa makuuhuoneessa on 42” smart televisiot. Alakerran oleskelutilan levitettävä vuodesohva antaa lisävuodepaikat kahdelle hengelle.

SAUNAOSASTO

Huvilan kaunis saunaosasto sijaitsee alakerrassa. Kaksi sadevesisuihkua, sähkösauna ja täydelliseen rentoutumiseen ulkoporeallas Marques Monaco Elite viidelle hengelle. Saunaosasto ja alakerran tilava oleskelutila tarjoaa loistavat puitteet illanviettoihin ja rentoutumiseen. Samassa yhteydessä löytyy myös wc ja kodinhoitohuone, jossa on kätevästi huvilan toinen jääkaappipakastin.

VARUSTEHUOLTO

Huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Loman aikana varusteiden ja vaatteiden pesu ja kuivaus onnistuu helposti, kun saatavilla on kuivauskaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

PIHAPIIRI

Auton voit ajaa suoraan katokseen, josta löytyy myös wallbox-sähköauton latausasema. Grillikodassa voi kokkailla ja istua iltaa säällä kuin säällä tunnelmallisesti avotulen ääressä. Pitkospuut johdattaa suomaiseman ylitse lammen uomaan, josta voi lähteä soutelemaan ja kalastamaan. Talvella suosittu ja hyvin huollettu Alakylän hiihtolatu kulkee aivan mökin edestä ja Rukan ympärysreitin kelkkareitille pääsee siirtymään suoraan pihasta. Rukan hiihtokeskukseen 4km.

Porosalmi, Ruka AK

SÄHKÖAUTON LATAUS

Lisäpalveluna Wallbox- sähköauton latausasema 11kWh, veloitetaan käytön mukaan 35c/kWh.

LEMMIKIT

Allergiaystävälliset koirat ovat tervetulleita lomailemaan kanssanne.